« terug naar vorige pagina

App MedGemak

MedGemak+
De app MedGemak+ helpt u bij het zo goed mogelijk regelen van uw gezondheidszaken. Zo heeft u via uw telefoon 24/7 inzicht in uw medicijnen en bestelt u deze direct online. Met de handige inneemwekker stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicijnen in te nemen. Heeft u overdag geen tijd om uw huisarts te bellen voor een afspraak? Geen probleem! Met de app MedGemak+ regelt u dit gemakkelijk online waar en wanneer het u uitkomt.

MedGemak+ is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Wilt u gebruik maken van de app MedGemak+? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net. Hoe u dat doet leest u hier.

Meer over MijnGezondheid.net leest u hier.

Veilig en snel inloggen
Koppel de app MedGemak+ eenmalig aan uw MijnGezondheid.net account en log vervolgens standaard in met een 5-cijferige code. Deze methode waarborgt de hoogste privacy-eisen en wet- en regelgeving.

Online afspraken maken
Maak online een afspraak met uw huisarts of andere zorgverlener. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail ontvangt u bevestiging en herinnering van de afspraak.

Online medicatie bestellen
Bestel uw herhaalmedicatie gemakkelijk online via uw smartphone of tablet. Dit scheelt u weer een bezoek aan uw apotheek.

Bericht sturen met bijlage
Heeft u een vraag over bijvoorbeeld een bepaalde lichamelijke klacht of over het gebruik van uw medicatie? Stel u vraag dan aan uw huisarts of apotheek via MedGemak+. Bent u ongerust over een verdacht plekje of kunt u uw vraag lastig omschrijven? Stuur dan een foto mee. Via MedGemak+ kan dit op een betrouwbare en veilige manier. Het is mogelijk om foto’s en documenten als bijlage te versturen vanaf een iOS-apparaat en Android apparaat.

Handige inneemwekker instellen
Het tijdig en zorgvuldig innemen van uw medicijnen is erg belangrijk voor uw gezondheid. De handige inneemwekker van MedGemak+ helpt u hierbij. U stelt eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen.

Ondersteuning
Heeft u hulp nodig bij het gebruik van MedGemak+ of MijnGezondheid.net? Laat het ons weten via huisartsenschalkhaar@hcdo.nl of meld het aan de assistente. Wij helpen u graag.

Tip: op de website www.mijngezondheid.net vindt u veelgestelde vragen en instructiefilmpjes.